MASSIV

MASSIV er et 350 kilometer langt eventyr gjennom indrefileten av norsk natur. Dette er for deg som ønsker en skikkelig styrkeprøve. Med start på Sota Sæter i Breheimen og Haukeliseter som endestasjon tar MASSIV deg gjennom fire av Norges mest spektakulære fjellområder. Fra kuperte Breheimen og brutale Jotunheimen, fortsetter den inn i frodige Skarvheimen og over den mektige Hardangervidda. Ingen turer i vårt langstrakte land kan by på like stor spennvidde når det kommer til naturopplevelser.

Du kan gå hele MASSIV'en i ett eller angripe den etappevis over flere sesonger. Frister det mest å oppdage Breheimen i vinterdrakt og utforske Hardangervidda på sommerstid? Ruta er delt inn i fire etapper, en for hvert fjellområde. Så sett deg et mål, alene eller sammen med familie eller venner og gjennomfør MASSIV slik du selv vil. 

Hele ruta går langs Turistforeningens merkede stier og du overnatter på betjente- og selvbetjente hytter. Du slipper derfor å bære telt, sovepose og mat, og kan pakke så lett som mulig. Etter at du har registrert deg får du utlevert et stempelkort som du tar med deg på turen. For hver hytte får du et nytt stempel, og for hvert gjennomførte fjellområde får du utlevert et MASSIV-patch.

Når du har gått alle fire fjellområdene får du en rettmessig plass i vår Hall of Fame, det offisielle MASSIV-merket og en t-skjorte som bevist på bragden.